Deschiderea oficială Out4Coding, sâmbătă 22 oct, 11:00
Vă așteptăm la deschiderea oficială Out4Coding - Săptămâna Europeană a Programării!
Sâmbătă 22 octombrie, începând cu ora 11:00 îi vom avea ca invitați pe:
- Victor Negrescu, Europarlamentarul anului pentru Agenda Digitală și Ambasador al Campaniei Europene eSkills for Jobs
- Andrei Nicoară, Departamentul pentru Servicii Online și Design din cadrul Guvernului
- Cătălin Pătrașcu, Șef Serviciu Securitatea...
Lansare Out4Coding, 22-23 Octombrie
Digital Citizens Romania, cu spijinul Europarlamentarului Victor Negrescu, lansează Out4Coding - un eveniment organizat sub umbrela Săptămâna Europeană a Programării (EU Code Week, 15-23 octombrie 2016), o inițiativă a Uniunii Europene ce se organizează în fiecare an, începând cu 2013.
Scopul: Promovarea competențelor digitale și încurajarea progamelor educative care vizează dezvoltarea competențelor digitale/de programare aplicată și utilizare a...
Am lansat seria de Digital Policy Roundtables
În data de 21 septembrie am organizat prima masă rotundă cu privire la "Conținutul Digital și Reglementările Europene" – eveniment ce a beneficiat de sprijinul europarlamentarului Victor NEGRESCU.
Evenimentul a reunit experți din sectorul digital, tineri antreprenori precum și reprezentanți ai instituțiilor publice, contribuind la dezbaterile de calitate cu privire la agenda europeană, în particular...
Conținutul Digital și Reglementările Europene- masă rotundă, 21 Septembrie
Think-Tank-ul Digital Citizens Romania organizează pe 21 Septembrie masa rotundă "Conținutul Digital și Reglementările Europene" – eveniment organizat cu sprijinul europarlamentarului Victor NEGRESCU.
Evenimentul este adresat celor interesați de această temă și în particular actorilor care sunt vizați de noile prevederi europene: furnizori de conținut digital (companii, antreprenori), asociații patronale sau ale consumatorilor.
Participarea la eveniment este...
Digital Citizens Romania – primul think-tank românesc în domeniul digital
Pe 27 iunie am lansat primul think-tank românesc în domeniul digital “Digital Citizens Romania”, în cadrul conferinței “Construim viitorul digital - tineri, participare, antreprenoriat".
Atât lansarea Digital Citizens Romania cât și conferința vin ca răspuns la nevoia de a contribui în mod coerent și eficient la procesul accelerat de digitalizare, prin susținerea dialogului și cooperării între diferiți...
Lansare Digital Citizens Romania, 27 iunie
Lansarea primului Think-Tank Românesc în domeniul Digital
“Digital Citizens Romania”
și
Conferința Națională “Construim Viitorul Digital – tineri, participare, antreprenoriat”
Când: 27 iunie 2016, interval orar 13:30-18:30
Unde: Impact Hub București (Sala San Francisco, etj. 2, str. Halelor, nr. 5)
Participarea: gratuită, în limita locurilor disponibile prin completarea formularului - https://goo.gl/zxTacX.
Agenda actualizată a evenimentului: Agenda finala
Agenda_Construim Viitorul Digital_27 iunie
Pagina facebook...