Lansare Out4Coding, 22-23 Octombrie

Digital Citizens Romania, cu spijinul Europarlamentarului Victor Negrescu, lansează Out4Coding – un eveniment organizat sub umbrela Săptămâna Europeană a Programării (EU Code Week, 15-23 octombrie 2016), o inițiativă a Uniunii Europene ce se organizează în fiecare an, începând cu 2013.

Scopul: Promovarea competențelor digitale și încurajarea progamelor educative care vizează dezvoltarea competențelor digitale/de programare aplicată și utilizare a tehnologiei, atât pentru copii și tineri, cât și pentru adulți și seniori.

Activități propuse: 2 zile de activități (22 și 23 octombrie) ce vor include seminarii și ateliere interactive de dezvoltare a competențelor digitale, dedicate copiilor, tinerilor dar și publicului larg.
Toți participanții la eveniment vor primi o Diplomă de Participare. Înscrierile se pot face utilizând formularul disponibil AICI!

Locația: Mega Mall, etaj 2 zona de lângă food court

Impactul evenimentului: Out4Coding va fi cel mai mare eveniment din România, organizat sub egida “Săptămâna Europeană a Programării”.
În timp ce majoritatea evenimentelor se concentrează pe activități punctuale (de 2-3 ore), acest eveniment aduce într-un spațiu prietenos pentru copii, tineri și adulți tehnologia, contribuind la procesul de formare al viitorilor și actualilor cetățeni digitali.

Organizatorul: Digital Citizens Romania – o comunitate formată din adepți ai domeniului digital, experți și inovatori digital, împreună cu o serie de alți parteneri.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Europarlamentarului Victor NEGRESCU – Europarlamentarul anului pentru Agenda Digitală și Ambasador al Campaniei Europene eSkills for Jobs.

cover-fb