Primul program de masterat digital in Romania, 30 martie 2017

Digital Citizens Romania saluta lansarea primului program de masterat integrat, cu dubla specializare si dubla diploma: MA in Management and Digital Innovation (oferit de SNSPA) si MSc in Management of Business, Innovation and Technology (specializare oferita de University of Sheffield).

Reprezentantii celor doua universitati au subliniat “Acest program oferă posibilitatea de a adresa problemele care vor apărea în viitor. Generațiile de peste 5 sau 10 ani vor avea cunoștințe noi. E important ca masteranzii care vor urma acest program să fie la curent cu tehnologia actuală, dar și cu cea viitoare, să știe procese de business și să știe să pună în practică aceste lucruri. Așa vor putea fi competitivi la nivel mondial”.

Masterul se adreseaza oamenilor cu profil si experienta in domeniul tehnic (care lucreaza pentru companii de IT), dar și managerilor de companii, fondatorilor de startup sau oamenilor din administratia publica, care vor să lucreze într-un mediu competitiv și să aduca un plus de valoare organizatiilor pentru care lucreaza, sau pe care vor sa le creeze.

Comunitatea Digital Citizens Romania sustine mediul academic si vizeaza o colaborare strategica cu institutia coordonatoare a programului de Masterat, in vederea dezvoltarii unui dialog inter-sectorial si identificarea de solutii necesare industriei digitale romanesti, pe termen mediu si lung.

master digital