Atelier competențe digitale, Cluj și Iași

În continuarea conferințelor Viitorul Digital de la Cluj (23 noiembrie) și Iași (1 noiembrie) vă invităm să vă alăturați unei sesiuni dedicate competențelor digitale, powered by Google Atelierul Digital.

Sesiunea este gratuită și este deschisă tuturor celor interesați – tineri, antreprenori, persoane interesate de a-și avansa competențele de utilizare a instrumentelor online, pe bază de înscriere: [vc_btn title=”Aplică acum!” style=”3d” color=”purple” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2F100idei.digitalcitizens.net/evenimente/viitorul-digital-inovare-si-antreprenoriat_5be33302bc0aabcf1f454327.html||target:%20_blank”]

Facilitatorul acestei sesiuni este Elena Dobre:

→Cu peste 9 ani de specializare în marketing, strategii PPC, web analytics și website usability, Elena construiește campanii online de succes pentru business-uri locale și internaționale. Și-a clădit experiența într-un mediu multicultural și primii pași în online i-a făcut alături de Google Dublin unde a lucrat timp de 3 ani. În prezent conduce agenția Zarbi Marketing al cărei portofoliu cuprinde de la clienți din industria food, fashion, real-estate până la site-uri de cultură, servicii medicale sau auto.

→Implicarea agenției în proiecte de voluntariat este o preocupare permenentă, de aceea întreaga echipă dedică timp săptămânal proiectelor gratuite printre care: TEDx Bucharest, Hospice Casa Speranței sau Techsylvania.

→Interesul pentru educarea pieței a dus-o în poziția de Senior Trainer la Institutul de Marketing unde, de peste 4 ani, își dezvăluie cunoștințele către cursanți cu background divers care au ca scop comun succesul în mediul online. Este  trainer Certificat Google Ads și găzduiește inițiativele Google de formare a antreprenorilor din România.

******************************
Evenimentele Viitorul Digital sunt un spațiu de conectare a dezbaterilor Europene cu cele naționale și locale, continuate cu ateliere de #DigitialSkills????
Împreună
? gândim #Digitalizarea – analizând provocările și oportunitățile celei mai tehnologizate societăți
? adunăm #Expertiza – alături de experți naționali și europeni, decidenți și cetățeni preocupați de noile tehnologii
?provocăm #Inovarea – identificăm #100idei și soluții pentru o societate modernă